Erkende keurmeesters

Limbra Cat Club

 

Limburg-Brabant Cattery Club

Keurmeester

Om een goede en eerlijke show te kunnen houden moeten we natuurlijk voorzien in kwalitatief goede en onafhankelijke keurmeesters welke voorzien zijn van de noodzakelijke diploma's en certificaten.

 

Om dit te bereiken is er een keurmeesters regelement opgesteld, waarin afspraken zijn gemaakt over de zwaarte en duur van de opleiding tot erkende keurmeester..

 

Het Nederlands Onafhankelijk Kattenkeurmeesters Gilde (NOK) zorgt in samenwerking met de leden van de FNK voor een club enthauosiaste keurmeesters.

 

De keurmeesters welke op onderstaande keurmeesterslijsten voorkomen zijn gecontroleerd op hun behaalde kwalificaties en dus in het bezit van de juiste papieren.

Hierdoor bent u er, als exposant, zeker van dat uw kat gekeurd wordt door een erkende keurmeester welke voorzien is van de juistge papieren. U betaald immers niet voor niks voor een keuring op een show.

 

 

Bekijk hier de Nederlandse keurmeesters.

 

Bekijk hier de Duitse keurmeesters. (update 2017)

 

Bekijk hier de Belgische keurmeesters.

 

Bekijk hier de keurmeesters uit de overige landen.

Titel overzicht

 

Keurmeesters

 

Om een goede show te kunnen houden moeten we natuurlijk voorzien in kwalitatieve goede en onafhankelijke keurmeesters.

 

Om dit te bereiken is er een keurmeesters regelement opgesteld, waarin afspraken zijn gemaakt over de zwaarte en duur van de opleiding.

 

Het Nederlands Onafhankelijk Kattenkeurmeesters Gilde (NOKK) zorgt in samenwerking met de FNK voor een club enthauosiaste keurmeesters.

 

De keurmeesters welke op deze keurmeesterslijsten staan zijn daarop streng gecontroleerd zodat u er zeker van bent dat uw kat gekeurd wordt door een erkende keurmeester. U betaald immers niet voor niks voor een keuring op een show.

 

 

 

 

 

 

Deze pagina is geoptimaliseerd voor IE10. Copyright LCC 2018