Lezingen-cursussen

Limbra Cat Club

 

Limburg-Brabant Cattery Club

Middels deze pagina houden wij u graag op de hoogte van lezingen en cursussen welke voor u als fokker en/of liefhebber interessant kunnen zijn.

 

Onderstaande cursus en/of lezing worden niet door of namens de Limbra Cat Club verzorgd. Voor wat betreft de inhoud van de cursus of lezing kan de Limbra Cat Club dan ook geen enkele verantwoording dragen.

 

Opleiding voor bewuste honden- en kattenfokkers

 

Wegens succes herhalen we in 2017 de vijfdaagse cursussen ‘Fokkerij Hond’ en ‘Fokkerij Kat’, voor iedereen die het fokken met honden en katten serieus neemt.

 

Je hebt een moederdier, zoekt een vaderdier en krijgt een nestje: zo simpel is het tegenwoordig niet meer. Als fokker wordt er van u verwacht dat u goed bent voorbereid op de toekomst en alles weet over deskundig fokken, dierenwelzijn en het voorkomen van problemen. Neemt u het fokken van honden of katten serieus? Met de cursussen ‘Fokkerij Hond’ of ‘Fokkerij Kat’ kunt u zich onderscheiden als professional.

 

Hoog niveau

Beide opleidingen zijn uniek door hun brede opzet en hoge niveau en zorgen er voor dat honden- en kattenfokkers goed zijn voorbereid op de toekomst als het gaat om deskundig fokken, problemen voorkomen en dierenwelzijn. Ervaren docenten combineren wetenschappelijke verdieping met praktische kennis, zodat u uw dieren up-to-date en optimaal voorbereid kan grootbrengen en begeleiden.

 

Doelgroepen

Deze cursussen zijn niet alleen een must voor bewuste honden- en katteneigenaren die veel tijd, zorg en aandacht in hun dieren willen investeren en verantwoord en met beleid een nest willen fokken, maar ook voor dierenartsen en paraveterinairen die meer willen weten over de fokkerij, en voor andere belangstellenden die hun kennis willen verbreden of opfrissen. Denk daarbij aan degenen die verantwoordelijk zijn voor het maken en handhaven van een verenigingsfokbeleid en dus over kennis over erfelijke ziektes, het stellen van fokdoelen, berekenen van fokwaarden en genetische variatie dienen te beschikken.

Cursussen en lezingen

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het lesprogramma, de docenten en accreditatie van deze cursussen? Klik hier voor meer informatie over de cursus 'Fokkerij Hond' of klik hier voor meer informatie over de cursus 'Fokkerij Kat'.

.

Cursussen en lezingen.

Deze pagina is geoptimaliseerd voor IE10. Copyright LCC 2017.